Καλωσήρθατε στη resQ!

Η resQ ξεκίνησε το ταξίδι της το 2021 στο Κορωπί και ασχολείται με υπηρεσίες πληροφορικής. Η έμπειρη ομάδα μας παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως την μηχανογράφηση μιας επιχείρησης. Ασχολούμαστε με τη διαχείριση δεδομένων, την ασφάλεια δικτύων και δεδομένων, την επαναφορά των δεδομένων σε περίπτωση μερικής ή ολικής καταστροφής. Αξιολογούμε το επίπεδο της ασφάλειάς σας μέσω εργαλείων εκτίμησης κινδύνου (risk assessment) και μελετάμε τις κινήσεις που απαιτούνται για να αυξήσετε το επίπεδο ασφαλείας σας. Επιπλέον παρέχουμε συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη, καθώς και επιλογές εκπαίδευσης και ενημέρωσης πάνω σε θέματα ασφάλειας για το προσωπικό σας. Τέλος, προσφέρουμε λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης, με τις εξειδικευμένες λύσεις που προσφέρει η EpsilonNet.

Δημιουργήσαμε την resQ με σκοπό να προσφέρουμε στους πελάτες μας λύσεις και υπηρεσίες που εξασφαλίζουν, κατά το μέγιστο δυνατό, ένα δίκτυο ασφαλές και προστατευμένο.
Οι λύσεις αυτές αφορούν στην οργάνωση, στη διαχείριση, στην αποθήκευση και στην διασφάλιση των δεδομένων, στην βελτιστοποίηση και την ασφάλεια του δικτύου και στον σχεδιασμό επαναφοράς σε περίπτωση ολικής ή/και μερικής καταστροφής.
Το κυβερνοέγκλημα ανθίζει και πολλές εταιρείες βρίσκονται αντιμέτωπες με αυτό, χάνοντας δεδομένα, χρήματα και χρόνο. Οι διαρκώς αυξανόμενες απειλές και οι υψηλές απαιτήσεις στην διαχείριση της ασφάλειας ενός εταιρικού δικτύου, δημιουργούν δυσκολία σε μια επιχείρηση να είναι διαρκώς ενημερωμένη και προστευμένη από κάθε κυβερνο-απειλή.
Εμείς στη resQ, γνωρίζουμε πως να κάνουμε το δίκτυο σας λιγότερο ευάλωτο στις κυβερνοεπιθέσεις και πως να διασφαλίσουμε, ακόμα και στην χειρότερη απειλή, ότι θα είστε σε θέση να επανακτήσετε τα δεδομένα και την λειτουργικότητα τις επιχείρησής σας.

Για το λόγο αυτό, η ομάδα της resQ εστιάζει στην πρόληψη, δηλαδή σε όλα αυτά που μπορούμε να κάνουμε για να προλάβουμε το κακό!

Η πρόληψη είναι αυτή που θα φέρει την επόμενη μέρα, όταν η προηγούμενη αποβεί μοιραία.

Είναι αλήθεια πως οι κυβερνοεπιθέσεις αυξάνονται καθημερινά παγκοσμίως , σε μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις, ακόμα και σε ιδιώτες. Καθημερινά χάνονται και διαρρέουν δεδομένα, ευαίσθητες πληροφορίες και πολύτιμη εργασία και είναι γεγονός πως χωρίς τις κατάλληλες δικλείδες ασφαλείας είναι ίσως αδύνατον για μία επιχείρηση να επανέλθει στη προηγούμενη της κατάσταση.
Εμείς στη resQ, στοχεύουμε στο να αντιμετωπίζουμε κάθε γνώριμη απειλή που μπορεί να εισβάλλει στο δίκτυο μας. Στην περίπτωση όμως που κάτι διαπεράσει την ασπίδα ασφαλείας μας, το πλάνο πρόληψης που θα έχουμε σχεδιάσει θα επιτρέψει στον πελάτη μας να επιστρέψει στην προηγούμενη κατάσταση του δικτύου του, το συντομότερο δυνατόν.

Μετά από μελέτη και καταγραφή του υπάρχοντος δικτύου, αναπτύσσουμε ένα πλάνο δράσης, βασισμένο στην τρέχουσα μηχανογραφική εικόνα του πελάτη,  προτείνοντας εν συνεχεία την βέλτιστη και καταλληλότερη λύση γι΄αυτόν.
Συζητάμε μαζί τις απαιτήσεις και τις ανάγκες και σχεδιάζουμε μία προσωποποιημένη λύση, που ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτές. Στόχος μας είναι η διευκόλυνση και η ευελιξία στον τρόπο που δουλεύει ο κάθε χρήστης και φυσικά η απόλυτη ασφάλεια και ακεραιότητα του δικτύου και των δεδομένων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Βρισκόμαστε στο Κορωπί και δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Αττική. Διαθέτουμε λύσεις για δομημένη καλωδίωση, τηλεφωνικά κέντρα, τεχνολογικό εξοπλισμό, διαχείριση δεδομένων, ασφάλεια δικτύων και δεδομένων, τεχνική υποστήριξη και ηλεκτρονική τιμολόγηση

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κρατάμε τα δεδομένα σας ασφαλή!

Διασφαλίστε Τα Δεδομένα Σας

Ρωτήστε μας πως το κάνουμε!

ΠΡΟΛΗΨΗ

Δημιουργούμε δίκτυα ασφαλή!

Η Δύναμη της Πρόληψης

Ρωτήστε μας πως το κάνουμε!

ΜΕΛΕΤΗ

Καταγράφουμε και μελετάμε το δίκτυό σας και σχεδιάζουμε την βελτίωση του.

Μελέτη Ασφαλείας

Ζητήστε την τώρα Δωρεάν!